לילי בן שלום
לילי בן שלום
לילי בן שלום

לילי בן שלום

המסעדנית לילי בן-שלום או בכינויה העממי “לילי הגרוזינית”, החלה את דרכה הקולינארית לפני כ 15 עת פתחה את מסעדתה ראצ’ה בירושלים, העיר בה התמקמה משפחתה לאחר עלייתם מגיאורגיה. אך הייתה זו הופעתה במשחקי השף ב 2013, שהביאה אותה לתודעה ולקדמת הבמה כשפית ומסעדנית מהבולטות בישראל בהתמחות המטבח הגרוזיני. כיום, מביאה בן שלום את מטעמי המטבח הגרוזיני האותנטי לקהל קוחותיה הנאמן בבר המסעדה והמעדניה הגיאורגית “ללה”, שברחוב חבשוש בשוק הכרמל, אותו קהל שעוקב אחריה עוד ממסעדתה מגלגולה השני של “ראצ’ה” בת”א, ברחוב אחד העם 1, בכניסה לשכונת נווה צדק. את אותם מעדנים גרוזינים אותנטיים מבית ואת הרוח התוססת של לילי ושוק הכרמל, הביאה בן שלום למטבחנו ומכאן גם למטבח שלכם.

בישול תפריט גרוזיני

סדנא בת שעתיים בה תנחה לילי בן שלום את המשתתפים live, לבישול תפריט גרוזיני בן 3 מנות שנבנה בבלעדיות לסדנה, תוך כדי הדרכה והכנת המנות יד ביד עם המשתתפים, סיוע, הבאת טיפים ועזרים שישמשו את המשתתפים בסדנה ועוד הרבה אחריה במטבח הפרטי שלהם.
קלוריות פחמימות שומנים חלבונים
סה״כ לכל המתכון
סה״כ למנה מלאה
שפית לילי בן שלום

מרכיבים

* ייתכנו שינויים קלים בהרכב המנה בהתאם לעונה

כלים

פארקילוביו

תבשיל צמחוני עשיר וטעים מלא כל טוב של עשבים ירוקים ורוטב חמצמץ סודי של הבישול הגרוזיני- טראמלי
קלוריות פחמימות שומנים חלבונים
סה״כ לכל המתכון (חלבי)4086 (ללא)3790 (חלבי)245.6 (ללא)225.3 (חלבי)335 (ללא)323.3 (חלבי)59 (ללא)26.5
סה״כ למנה מלאה (חלבי)681 (ללא)632 (חלבי)40.9 (ללא)37.5 (חלבי)55.9 (ללא)53.9 (חלבי)9.9 (ללא)4.4
פארקילוביו | לילי בן שלום

מרכיבים

שעועית ירוקה
עלי מנגולד
בצל לבן
קישואים ירוקים
פטרוזיליה
כוסברה
שמיר
סלרי
פלפל שאטה
כוסברה
שמן זית
שמן תירס
שום
רוטב שזיפים ירוקים
פולנטה
קמח
שמרים
חלב
חמאה
שמן
גבינה סלוגוני

* ייתכנו שינויים קלים בהרכב המנה בהתאם לעונה

כלים

סיר גדול
מחבת עמוקה
מסננת
סיר בינוני/ קערה מטרפה
מחבת
מלקחיים
כיריים
  • מנה עיקרית מנה צמחונית אפשרי גם טבעונית ללא הגבינה בהגשה
  • בינוני
  • 90 דקות
  • גלוקוז, גלוטן

₪64.5 לסועד | ₪129 למתכון זוגי

שפית לילי בן שלום

בישול תפריט גרוזיני

סדנא בת שעתיים בה תנחה לילי בן שלום את המשתתפים live, לבישול תפריט גרוזיני בן 3 מנות שנבנה בבלעדיות לסדנה, תוך כדי הדרכה והכנת המנות יד ביד עם המשתתפים, סיוע, הבאת טיפים ועזרים שישמשו את המשתתפים בסדנה ועוד הרבה אחריה במטבח הפרטי שלהם.

350.00