שי קיצ׳ס
שי קיצ׳ס
שי קיצ׳ס

שי קיצ׳ס

שי קיצ'ס, בוגר לימודי קולינאריה במוסד המוערך (Culibary Institute of America (CIA, הינו שף בעל יותר מ 20 שנות וותק בענף המסעדנות בישראל ובמסעדות עילית בניו יורק. בין המקומות המוכרים שפתח בישראל ניתן למנות את האסיאתית המצליחה בשוק הכרמל The Bun, הפופו אפ צ'יינה קיצ'ן ועוד .
אמנם כיום קיצ'ס הינו השף והבעלים הגאה של מסעדת השיפודים "הכרמל" בשוק הכרמל, אך היסודות האסייאתיים שטבועים בו הובילו אותו להרכיב את המנות הייחודיות, המוצעות לכם בשף טו טייבל.

סלט מלפפונים סצ׳ואני, פרגית צלויה

קלוריות פחמימות שומנים חלבונים
סה״כ לכל המתכון
סה״כ למנה מלאה
סלט מלפפונים סצ׳ואני, פרגית צלויה ״ שי קיצ׳ס

מרכיבים

פרגית עם העור
קורנפלור
מלפפוני בייבי
פלפל אדום
כוסברה
נענע
שום
סויה
חומץ אורז
שמן שומשום טהור
שומשום
מחית צ׳יו צ׳או
קריספי שום
פלפל סצ׳ואני

* ייתכנו שינויים קלים בהרכב המנה בהתאם לעונה

כלים

קרש
סכין
קערה
מחבת
מלקחיים
צנצנת

34.5