שי קיצ׳ס
שי קיצ׳ס
שי קיצ׳ס

שי קיצ׳ס

שי קיצ’ס, בוגר לימודי קולינאריה במוסד המוערך (Culibary Institute of America (CIA, הינו שף בעל יותר מ 20 שנות וותק בענף המסעדנות בישראל ובמסעדות עילית בניו יורק. בין המקומות המוכרים שפתח בישראל ניתן למנות את האסיאתית המצליחה בשוק הכרמל The Bun, הפופו אפ צ’יינה קיצ’ן ועוד .
אמנם כיום קיצ’ס הינו השף והבעלים הגאה של מסעדת השיפודים “הכרמל” בשוק הכרמל, אך היסודות האסייאתיים שטבועים בו הובילו אותו להרכיב את המנות הייחודיות, המוצעות לכם בשף טו טייבל.

סלט מלפפונים סצ׳ואני, פרגית צלויה

קלוריות פחמימות שומנים חלבונים
סה״כ לכל המתכון
סה״כ למנה מלאה
סלט מלפפונים סצ׳ואני, פרגית צלויה ״ שי קיצ׳ס

מרכיבים

פרגית עם העור
קורנפלור
מלפפוני בייבי
פלפל אדום
כוסברה
נענע
שום
סויה
חומץ אורז
שמן שומשום טהור
שומשום
מחית צ׳יו צ׳או
קריספי שום
פלפל סצ׳ואני

* ייתכנו שינויים קלים בהרכב המנה בהתאם לעונה

כלים

קרש
סכין
קערה
מחבת
מלקחיים
צנצנת
  • קל
  • 20 דק׳
  • סויה, שומשום

₪34.5 לסועד | ₪69 למתכון זוגי

לאקסה דגים

קלוריות פחמימות שומנים חלבונים
סה״כ לכל המתכון
סה״כ למנה מלאה
לאקסה דגים | שי קיצ׳ס

מרכיבים

דאשי אינסטנט
אצת קומבו
מים
אטריות אורז יבשות
פילה דג לברק/ מוסר/ בס
קרם קוקוס
רוטב דגים
זוקיני
כוסברה
נענע
בזיליקום
ליים
מלח
פלפל
שמן זית
למון גראס
שום
ג׳ינג׳ר
צ׳ילי יבש
שקדים גרוסים
שמן זרעי ענבים
פפריקה
כורכום
קפיר ליים

* ייתכנו שינויים קלים בהרכב המנה בהתאם לעונה

כלים

סיר
מסננת
מחבת
מלקחיים
קערה
  • בינוני
  • שעה וחצי
  • שקדים, קוקוס, דגים

₪41.5 לסועד | ₪83 למתכון זוגי