ירון קסטנבאום
שף ומסעדן ממובילי השיח הקרניבורי החדש, המחזיק בתפיסה פילוסופית ייחודית לשימוש בכל חלקי הפרה בעשייה הקולינארית.
לאחר סיום לימודיו
ב culinary institute of America (CIA
עבד אצל אלן דוקאס, ג׳ורג׳ בלאנק ודניאל בולו, במסעדותיהם עטורות 3 כוכבי המשלין.
כשחזר לישראל הקים את חברות הקייטרינג פוד ארט ומזל טלה ובשנים האחרונות הוא מפעיל עם שותפיו את איטליז מיטמרקט ומסעדות m25 בשוק הכרמל וברמת אביב.
השיח של הקבוצה בשיתוף עם יהונתן בורוביץ הוא שיח בשר יוצא דופן אשר חרט על דגלו לעשות שימוש בבשר בקר איכותי, שגודל וטופח בשדות מרעה, בפיקוח חקלאים מקומיים ובמעורבות מלאה. את אותו השיח, השפה, החווייה התרבותית והפילוסופית מביא קסטנבוים למטבח של שף טו טייבל וישירות אליכם הביתה.
"רוסט" שפיץ שייטל במרינדת מעושנים עם לביבות תפוחי אדמה
קלוריות | פחמימות | שומנים | חלבונים | |
---|---|---|---|---|
סה״כ לכל המתכון | 5688 | 485 | 255 | 371 |
סה״כ למנה מלאה | 948 | 80.9 | 42.5 | 61.9 |
מרכיבים
שייטל מיושן / סינטה מיושן
מרווה
זעתר
אורגנו
שמן זית
מלח
פלפל
חומץ בן יין לבן
סוכר
פלפל ירוק חריף
תפוחי אדמה צהובים
בצלים לבנים
לימון
* ייתכנו שינויים קלים בהרכב המנה בהתאם לעונה
כלים
קערה
מטרפה
פומפיה
סיר בינוני
תבנית ורשת צליה
מחבת טפלון
מלקחיים
- עיקרית, משפחתית, בשרית
- בינוני
- לילה + שעה
48
עראייס
מנה מהמטבח הערבי, נקראת ״החתונה״ בגלל השילוב הנצחי שבין הקבב לפיתה
קלוריות | פחמימות | שומנים | חלבונים | |
---|---|---|---|---|
סה״כ לכל המתכון | 3900 | 155 | 377 | 72.5 |
סה״כ למנה מלאה | 975 | 38.8 | 94.2 | 18.1 |
מרכיבים
* ייתכנו שינויים קלים בהרכב המנה בהתאם לעונה
כלים
- בינוני קל
- 30 דקות
37.5