ירון קסטנבאום
ירון קסטנבאום

ירון קסטנבאום

שף ומסעדן ממובילי השיח הקרניבורי החדש, המחזיק בתפיסה פילוסופית ייחודית לשימוש בכל חלקי הפרה בעשייה הקולינארית.
לאחר סיום לימודיו
ב culinary institute of America (CIA
עבד אצל אלן דוקאס, ג׳ורג׳ בלאנק ודניאל בולו, במסעדותיהם עטורות 3 כוכבי המשלין.
כשחזר לישראל הקים את חברות הקייטרינג פוד ארט ומזל טלה ובשנים האחרונות הוא מפעיל עם שותפיו את איטליז מיטמרקט ומסעדות m25 בשוק הכרמל וברמת אביב.
השיח של הקבוצה בשיתוף עם יהונתן בורוביץ הוא שיח בשר יוצא דופן אשר חרט על דגלו לעשות שימוש בבשר בקר איכותי, שגודל וטופח בשדות מרעה, בפיקוח חקלאים מקומיים ובמעורבות מלאה. את אותו השיח, השפה, החווייה התרבותית והפילוסופית מביא קסטנבוים למטבח של שף טו טייבל וישירות אליכם הביתה.

"רוסט" שפיץ שייטל במרינדת מעושנים עם לביבות תפוחי אדמה

קלוריות פחמימות שומנים חלבונים
סה״כ לכל המתכון 5688 485 255 371
סה״כ למנה מלאה 948 80.9 42.5 61.9
רוסט שייטל | ירון קסטנבאום

מרכיבים

שייטל מיושן / סינטה מיושן
מרווה
זעתר
אורגנו
שמן זית
מלח
פלפל
חומץ בן יין לבן
סוכר
פלפל ירוק חריף
תפוחי אדמה צהובים
בצלים לבנים
לימון

* ייתכנו שינויים קלים בהרכב המנה בהתאם לעונה

כלים

קערה
מטרפה
פומפיה
סיר בינוני
תבנית ורשת צליה
מחבת טפלון
מלקחיים

48

עראייס

מנה מהמטבח הערבי, נקראת ״החתונה״ בגלל השילוב הנצחי שבין הקבב לפיתה
קלוריות פחמימות שומנים חלבונים
סה״כ לכל המתכון 3900 155 377 72.5
סה״כ למנה מלאה 975 38.8 94.2 18.1
עראייס | ירון קסטנבאום

מרכיבים

* ייתכנו שינויים קלים בהרכב המנה בהתאם לעונה

כלים

37.5