יוגב ירוס
יוגב ירוס
יוגב ירוס

יוגב ירוס

עם רזומה ארוך של מעל לשני עשורים גדושים בעשייה ויצירה קולינרית, שף יוגב ירוס החל את דרכו המקצועית כבר בגיל 19, במטבח של Spago- מסעדת הדגל של השף האוסטרי אמריקאי Wolfgang Puck.
עם חזרתו ארצה הצטרף לצוות של מסעדת רפאל וב- 2006, בהיותו בן 25, הקים את מסעדת "מל ומישל", שזכתה בתואר -המסעדה האיטלקית הטובה ביותר, של מגזין טיים אאוט במשך 5 שנים ברציפות.
ב- 2015, זכה ירוס באות ההוקרה- Ospitalità Italiana משגריר איטליה בישראל, על ייצוג הקולינריה האיטלקית בעולם.
כיום עוסק ירוס ביעוץ קולינרי וחתום על התפריטים של כמה מהפנינים הנסתרים והאהובים בתל אביב, כדוגמת "פימפינלה" בר אניס המתמחה בדגה מקומית והשפעות של שוק לוינסקי הסמוך.
הקו הקולינרי של ירוס מחבר בין קלסיקה איטלקית והשווקים בתל אביב.
בנוסף ירוס חבר בסגל הבחיר של בית הספר דנון וכותב בטורי האוכל של אתרי המדיה המובילים.

קרפצ'יו מוסר ים עם פסטו פיסטוקים סיציליאני, פלפל חריף מקלבריה ועלי שוק

קלוריות פחמימות שומנים חלבונים
סה״כ לכל המתכון 568 8 44 24
סה״כ למנה מלאה 284 4 22 12
קרפצ׳יו מוסר ים | יוגב ירוס

מרכיבים

מוסר ים
עלי שומר
עלי פטרוזיליה
עלי בזיליקום
שן שום
גרם פיסטוקים קלויים
צלפים
שמן זית
עלי נענע
בזיליקום סגול
בצל שאלוט

* ייתכנו שינויים קלים בהרכב המנה בהתאם לעונה

כלים

קערה
צלחת
קרש
סכין

42