יוגב ירוס
יוגב ירוס
יוגב ירוס

יוגב ירוס

עם רזומה ארוך של מעל לשני עשורים גדושים בעשייה ויצירה קולינרית, שף יוגב ירוס החל את דרכו המקצועית כבר בגיל 19, במטבח של Spago- מסעדת הדגל של השף האוסטרי אמריקאי Wolfgang Puck.
עם חזרתו ארצה הצטרף לצוות של מסעדת רפאל וב- 2006, בהיותו בן 25, הקים את מסעדת “מל ומישל”, שזכתה בתואר -המסעדה האיטלקית הטובה ביותר, של מגזין טיים אאוט במשך 5 שנים ברציפות.
ב- 2015, זכה ירוס באות ההוקרה- Ospitalità Italiana משגריר איטליה בישראל, על ייצוג הקולינריה האיטלקית בעולם.
כיום עוסק ירוס ביעוץ קולינרי וחתום על התפריטים של כמה מהפנינים הנסתרים והאהובים בתל אביב, כדוגמת “פימפינלה” בר אניס המתמחה בדגה מקומית והשפעות של שוק לוינסקי הסמוך.
הקו הקולינרי של ירוס מחבר בין קלסיקה איטלקית והשווקים בתל אביב.
בנוסף ירוס חבר בסגל הבחיר של בית הספר דנון וכותב בטורי האוכל של אתרי המדיה המובילים.

ענני ריקוטה – ניוקי ריקוטה בחמאה חומה ומרווה, מונחים על קרם דלעת, לוז קלוי, פרמג’אנו ובלסמי מיושן 5 שנים

קלוריות פחמימות שומנים חלבונים
סה״כ לכל המתכון 3401 447 260 78
סה״כ למנה מלאה 1700 223.5 130 38.9
ענני ריקוטה | יוגב ירוס

מרכיבים

אגוזי לוז
פרג'אנו רג'יאנו
חמאה
מרווה
ריקוטה פרסקה
פרמז׳ן
ביצה
קמח
מלח אטלנטי
קמח סמולינה
דלעת יפנית
שמן זית
סוכר חום
שמנת
מלח
חוצץ בלסמי מיושן

* ייתכנו שינויים קלים בהרכב המנה בהתאם לעונה

כלים

תבנית אפיה
קערה
מטרפה
סיר רחב
מועך פירה
קלחת
כפות
מחבת
קולפן
תנור
כיריים
מעבד מזון

₪34.5 לסועד | ₪69 למתכון זוגי

קרפצ’יו מוסר ים עם פסטו פיסטוקים סיציליאני, פלפל חריף מקלבריה ועלי שוק

קלוריות פחמימות שומנים חלבונים
סה״כ לכל המתכון 568 8 44 24
סה״כ למנה מלאה 284 4 22 12
קרפצ׳יו מוסר ים | יוגב ירוס

מרכיבים

מוסר ים
עלי שומר
עלי פטרוזיליה
עלי בזיליקום
שן שום
גרם פיסטוקים קלויים
צלפים
שמן זית
עלי נענע
בזיליקום סגול
בצל שאלוט

* ייתכנו שינויים קלים בהרכב המנה בהתאם לעונה

כלים

קערה
צלחת
קרש
סכין
  • קל
  • 15 דק׳
  • דגים

₪42 לסועד | ₪84 למתכון זוגי