השותף ושף של מסעדת OCD עבד במסעדות מובילות בארץ והשתלם במסעדות מעוטרות כוכבי מישלן בחו״ל בטרם פתח את אחת המסעדות המעניינות והמדוברות בסצינה. בחלל האינטימי מעניקה OCD חוויה יחודית ומדוייקת ל 20 סועדים לכל היותר, הישובים מול הצוות המרכיב עבורם תפריט טעימות משתנה, מנומק ועונתי בתפיסת "פארם טו טייבל". ב- 2018 בחר מדריך גומיו ב- OCD למסעדת השנה וברז רהב לשף השנה. ב- 2019 זכתה המסעדה בניקוד הגבוה בישראל באותו המדריך. במקביל, כיכבה OCD כמעט בכל כתבת אוכל על תל-אביב בעיתונות הזרה, כך שגם הקהל הבינלאומי צובא על דלתות המסעדה, שרשימת ההמתנה אליה אורכת חודשים.