שיראל ברגר

שיראל ברגר, זוכת שפית השנה של מגזין טייםאאוט, פרצה לתודעה כשפית הפופ-אפ הטבעוני מיס קפלן. מאז, פתחה את OPA – מהמסעדות הנחשבות והמעניינות בעיר, המבוססת על צמחים בלבד (plant based) ומשלבת מסעדה טבעונית עם מטבח עילי. "חשוב לי לשמור על העולם ואני רוצה להראות, איך אפשר ליהנות מאוכל בלי לגרום סבל". בגילה הצעיר הצליחה ברגר ליצור שפה קולינרית שאינה דומה לשום דבר שנעשה בארץ קודם לכן, ומשלבת בין טכניקות חדשניות לאמנות, כשהירקות הם ההשראה, חומר הגלם והקנווס עצמו.

It seems we can't find what you're looking for.