אני אוהב את המנה הזו כי היא קלה ופשוטה להכנה אבל מאוד מאוד טעימה. יש בה שילוב של טכניקות של מסעדה שאפשר לעשות בקלות בבית ולהפוך כל ארוחה פשוטה לחגיגה. הגבינה המיוחדת והאגוזים נותנים לה טוויסט עשיר ואין כמו מנת פסטה טובה להתפנק. תיהנו!
מנה אסייאתית קלילה וטעימה , מתאימה לימים חמים של הקיץ הישראלי. שילוב טעמים של יפן וישראל בצלחת אחת יפה וצבעונית. אפשר להוסיף למנה רצועות עוף או בקר, אבל אני מביא אלכם את הגרסה הטבעונית הקלילה יותר. תיהנו! בתיאבון