מוטי טיטמן

את תפיסתו הקולינרית גיבש מוטי טיטמן במטבחי עילית שונים בארץ ובמסעדות גורמה בברלין ובשטרסבורג, כשאת עיקר השפעתו ספג בתקופתו כסו-שף ברפאל. לאחר יותר מעשור במטבח, החל בלימודי אפיה ב- French Culinary Institute בניו יורק, בסיומם חזר לארץ לייצר אוכל ואומנות משלו. כיום הוא נחשב לאחד מחלוצי הקולינריה המודרנית בישראל, עם סגנון בישול אקלקטי אך קוהרנטי וצורות הגשה מוקפדות. מסעדת מלגו ומילבר בהובלתו, זכתה להכרה בינלאומית כאשר נבחרה לאחת המסעדות ברשימת ה- DISCOVERY בדירוג 50 המסעדות הטובות של סאן פלגרינו, הדירוג הנחשב בעולם.