תומר טל

שף מסעדת George & John ומלון דריסקו, הפתיע את עולם הקולינריה המקומי כאשר זכה בפרס "הבטחת השנה" של המגזין הבינלאומי גומיו. במסעדת השף הראשונה שלו הוא מציג מטבח ישראלי מודרני, המושפע מהמיקום ביפו, מהקרבה לים ומהעבודה הצמודה עם ספקים וחקלאים מקומיים. השפה הקולינרית של טל מחברת בין ההיסטורי והקלאסי לעכשווי, תוך הקפדה על הסטנדרט הגבוה ביותר של חומרי גלם ושיטות הכנה. את השראתו שואב טל מקיבוץ הגלויות שיצר את כור ההיתוך המקומי, בשילוב עם טכניקות חדשות של עישון, צלייה, כבישה ושימוש רב בעשבי תיבול מקומיים.